Verzekeringsmarkt

Verwacht wordt dat de Indiase verzekeringsmarkt in de komende tien jaar in omvang zal verviervoudigen ten opzichte van zijn huidige omvang van 60 miljard dollar. Maar ondanks het feit dat India het op één na dichtstbevolkte land is, ligt de penetratiegraad van verzekeringen in India met 3,42% ver onder het wereldwijde gemiddelde van 6,2% (Bron: Insurance Report “Transformative Agenda for The Indian Insurance Industry and its Policy Framework”). De Indiase verzekeringssector heeft dus nog een groot onbenut potentieel. Als iemand die op deze geldgolf wil meeliften door te gaan werken, is een van de eenvoudigste banen die je kunt overwegen, die van verzekeringsagent.

Verzekeringsagenten fungeren als laatste schakel tussen de verzekeringsmaatschappij en de individuele belegger als vertegenwoordiger van de verzekeraar. Als agent voor een levens- of algemene verzekeringsmaatschappij kunt u genieten van een heleboel voordelen; monetair, sociaal & persoonlijk.

Hier is een lijst van  unieke voordelen beschikbaar voor verzekeringsagenten:
1. Begin met verdienen op de leeftijd van 18
Een voordeel van het worden van een verzekeringsagent is het gemak van binnenkomst; de meeste agenten hoeven alleen maar de middelbare school te hebben afgerond. Meteen na het voltooien van je 12e, kunt u een verzekeringsagent te worden. Alles wat je nodig hebt is liefde voor de sensatie van de jacht, de rush van een verkoop.

2. Wees je eigen baas
Als je ondernemende neigingen en een passie voor het bouwen van uw eigen bedrijf, misschien moet je proberen en word een verzekeringsagent. Als je voor jezelf werkt, kun je volgens je eigen schema werken en ook je eigen systeem ontwikkelen voor het aantrekken en ontwikkelen van klanten. Hoe meer je investeert je tijd en middelen, hoe meer rendement je kunt verwachten te krijgen. Je hoeft alleen maar de juiste mindset te hebben om verzekeringen op een juiste manier te verkopen.

Lees Meer via volgende websites:

dvv verzekeringen
kbc verzekeringen
axa verzekeringen
p&v verzekeringen
dkv verzekeringen
yuzzu verzekeringen
cm verzekeringen
touring verzekeringen
ag verzekeringen
belfius verzekeringen
ic verzekeringen
vivium verzekeringen
callant verzekeringen
partners verzekeringen
van breda verzekeringen
axa verzekeringen contact
argenta verzekeringen
fidea verzekeringen
ing verzekeringen
marsh verzekeringen
van dessel verzekeringen
amma verzekeringen
colson verzekeringen
erard verzekeringen
kbc verzekeringen leuven
nn verzekeringen
optimco verzekeringen
wet verzekeringen
corona direct verzekeringen
corona verzekeringen
kbc bank en verzekeringen
nelissen verzekeringen
nuytten verzekeringen
bdm verzekeringen
belfius verzekeringen contact
dmd verzekeringen
integrale verzekeringen
kbc verzekeringen contact
ombudsman verzekeringen
p en v verzekeringen
pv verzekeringen
verplichte verzekeringen
aon verzekeringen
axa verzekeringen auto
belfius bank & verzekeringen
callens verzekeringen
dego verzekeringen
ethias verzekeringen hasselt
hillewaere verzekeringen
huysman verzekeringen
martens verzekeringen
vacatures verzekeringen
verzekeringen be
welke verzekeringen zijn verplicht
anjer verzekeringen
anthonis verzekeringen
baloise verzekeringen
boar verzekeringen
dnm verzekeringen
dps verzekeringen
dvv verzekeringen hoofdzetel
fortis verzekeringen

3. Bouw een stabiel inkomen op en beheers de groei
De industrie biedt een enorm onaangeboord verdienpotentieel, en als je eenmaal een agent bent, wordt je inkomen alleen beperkt door je verlangen. Vanwege onderbediende verzekeringsmarkten, is er altijd de mogelijkheid om meer te verdienen met een beetje meer inspanning.

Het beste deel is uw eenmalige inspanning kan bouwen een lange stroom van kasstromen, die kan worden onderhouden met minimale service-inspanningen. Zodra u de polis verkoopt, beperkt de winst zich niet tot het eerste jaar. U verdient ook bij de verlenging van de polis, die gemakkelijk kan oplopen tot 30 jaar. Over een bepaalde periode stabiliseert uw regelmatig inkomen zich dus, en elke extra inspanning doet uw inkomen alleen maar verder stijgen.

4. Nul investering vereist
De enige investering die u moet doen is uw tijd en moeite. Er is geen bovengrens aan het inkomen dat u kunt genereren.

5. Flexibele werktijden
De meeste kantoorbanen vereisen dat hun werknemers om 9 uur ‘s ochtends aan hun bureau zitten en de hele dag door moeten werken tot 6 uur ‘s avonds. Verzekeringsagenten hebben echter flexibele werktijden. Als verzekeringsagent, kunt u ervoor kiezen om te werken als het u uitkomt of ook het opzetten van uw eigen kantoor weg van huis.

Als u een huisvrouw bent, kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om financieel onafhankelijk te worden en bij te dragen aan het inkomen van uw huishouden. Ook gepensioneerden kunnen als verzekeringsagent een extra inkomstenstroom creëren door mensen te helpen verzekeringsplannen te begrijpen en te kopen. Dit werkt ook als een geweldige bron van part-time inkomen, voor mensen die al bezig zijn met andere banen.

Zodra u een agent voor levensverzekeringen of algemene verzekeraar wordt, kunt u de tijd en plaats kiezen waar u wilt werken.

6. Maak een verschil in het leven van mensen
Denkt u dat alleen beroepen zoals artsen en leraren een positieve invloed kunnen hebben op het leven van mensen? Verzekeringsagenten worden net zo beloond omdat hun werk mensen helpt bij het opbouwen van vermogen, het verzorgen van de opvoeding van kinderen, het overdragen van vermogen van de ene generatie naar de volgende, het plannen van hun pensioen en nog veel meer.

De verzekeringssector biedt u een gouden kans om een verschil te maken in het leven van mensen en de samenleving. Verzekeren is dat economische instrument dat gezinnen en bedrijven behoedt voor de vicieuze cirkel van armoede.

Als verzekeringsagent kun je levens veranderen, en dit gevoel op zich is al zeer bevredigend en zou je in opperbeste stemming moeten houden.

7. Leer van experts uit de sector
Zodra u een agent van een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij te worden, krijg je veel mogelijkheden om je persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen door middel van expert-geleide trainingsprogramma’s. De training kan bestaan uit klassikale instructie, blootstelling aan de praktijk, en een-op-een coaching.

De industrie is enthousiast over het verlenen van opleiding en ontwikkeling steun aan hun agenten, en dus, ze bieden aanvullende opleiding, organiseren seminars / workshops om hen te helpen meer te leren en te netwerken met andere mensen. Nogmaals als een verzekeringsagent, heb je de keuze om te leren van de beste in de industrie en jezelf op de hoogte houden van de laatste gebeurtenissen.

Geplaatst in: page